Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд  заяви,

...
Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд  заяви,
Коментари Харесай

Тръмп: Бих реагирал като Израел след нападението на Хамас

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд  съобщи, че би реагирал по същия метод като Израел след нападението, осъществено от " Хамас " на 7 октомври, само че предизвести, че Израел губи интернационална поддръжка и би трябвало да довърши войната си против ислямистката формация в Газа.

съобщи, че вълната от убийства на " Хамас " в южната част на Израел е " едно от най-тъжните неща, които в миналото съм виждал ". " При това състояние би трябвало да завършите войната си. Трябва да я довършите ", сподели той.

Бившият американски президент направи мненията в изявление за израелския вестник, оповестено през днешния ден, съобщи Българска телеграфна агенция. Видео на изявлението беше качено на уеб страницата на вестника.

На въпрос по какъв начин би реагирал, в случай че неговото семейство беше станало жертва на безчинствата на " Хамас ", Тръмп отговори:

" Бих споделил, че щях да работя по същия метод като вас. Би трябвало да си вманиачен да не го направиш. Само един вманиачен не би постъпил по този начин. Това беше извънредно нахлуване ", сподели той. " Много ме тормози, когато виждам хора, които към този момент не приказват за 7 октомври, а приказват за това какъв брой нападателен е Израел. "

В резултат на офанзивата на " Хамас "  загинаха 1200 души и съгласно израелските данни повече от 250 души са взети за заложници. Оттогава до момента израелската атака против Газа е лишила живота на повече от 32 000 души, осведомят здравните управляващи в ръководената от " Хамас " линия Газа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР